Wie is er niet gelijk verkocht bij het zien van puppy's!

Toch is het zaak u goed voor te laten lichten wat het leven met een Cane Corso inhoud. Een Cane Corso was een gebruikershond met verschillende kwaliteiten die u ook terugziet in de nageslachten. Wij zullen u altijd zo goed mogelijk hierin adviseren maar vergeet niet dat elke Cane Corso een individu is, baas / Cane Corso verhouding en opvoeding een grote rol spelen

De pups worden bij ons vanaf het begin goed gesocialiseerd. Zij worden ingeënt, onderzocht en gechipt volgens schema. 

Wij maken gebruik van een koopovereenkomst en stellen het op prijs als u ons op de hoogte houd van de ontwikkelingen van uw Cane Corso.

Verder bent u van harte welkom voor een bezoekje aan onze kennel. Wij verzoeken u wel om even contact met ons op te nemen van te voren zodat we een afspraak kunnen maken om zo voldoende tijd voor u vrij te maken.

Hier vind u algemene informatie voor pup maar ook de volwassen Cane Corso en heeft u nog meer vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

PUPPY INFORMATIE

 

Het maken van onze selecties

Bij het maken van een combinatie word er gekeken naar verschillende aspecten zoals, gezondheid, karakter, uiterlijk en kleur, maar dan ook in deze volgorde. Genetica is geen voorspelling maar een verwachting en geeft dus geen 100% garantie. Het fokken gebeurd nu met een hobbymatige insteek. Na inmiddels 20 jaar te fokken met de Cane Corso is de nodige ervaring opgedaan. Deze nemen wij dus ook altijd mee in onze selecties. Wij staan voor het fokken van rastypische Cane Corso´s in uiterlijk en karakter maar waarbij gezondheid altijd voorop staat. Daarbij moet voor ogen worden gehouden dat hoe streng de selectie ook, de uitkomst niet altijd dat is waarop berekend is. Fokken vereist een lange termijnvisie om stapsgewijs tot datgene te komen waarnaar uiteindelijk gestreefd wordt. Ook ik ben in de beginfase geconfronteerd met gezondheidsproblemen binnen het ras. Maar met geleidelijke selectie hebben wij een sterke verbetering van de gezondheid kunnen bereiken in de door ons gefokte Cane Corso´s. Dit zeker met betrekking tot het terugdringen en stabiliseren van de vererving van HD

 

 

VERWACHT / BESCHIKBAAR

 

DEKKING IN DE PLANNING DECEMBER 2023

klik hier voor meer info

voor vragen neem contact op