DIERENARTSPRAKTIJK VAN DEDEM OVER DE CANE CORSO

 

Geachte Cane Corso liefhebber,

 

Als Cane corso eigenaar draag ik dit ras een warm hart toe. Op de vraag of ik, als dierenarts, deze site wilde sponsoren, hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Ongeveer 10 jaar geleden kwam ik als dierenarts in contact met John Jansen van Campo di cavallo.

Zo kreeg ik mijn eigen Cane corso Gina, die inmiddels bijna 11 jaar oud is maar nog steeds in goede conditie. Vooral het karakter van de Cane corso spreekt mij nog steeds heel erg aan.

Een hond die rustig is in huis, ze willen best iets voor je doen maar niet 10x hetzelfde, goed waaks en vaak dol op kinderen en trouw aan hun baas mits je op de juiste manier met ze omgaat.

 

 

In de afgelopen jaren heb ik vele Cane corso’s in de dierenartspraktijk in Dedemsvaart gezien en veel ervaring met het ras opgedaan.

Inmiddels ben ik een eigen dierenartspraktijk in Dedemsvaart opgestart. Samen met een ervaren assistente (ook in bezit van een Cane corso)  hebben wij een kleinschalige maar goed uitgeruste praktijk; Röntgen, Echo, Gasanesthesie met bewaking, Tandheelkunde , Bloedanalyse apparatuur, Progesteronbepaling, Kunstmatige inseminatie etc.

Wij maken al jaren officiële HD en ED foto’s  en hebben vele cherry eye’s geopereerd.

Wij hopen dan ook vele Cane corso’s te mogen verwelkomen in onze praktijk!

 

 

Dierenartspraktijk van Dedem/Gerda Veenink

Baron van Dedemlaan 7

7701 HT Dedemsvaart

 

0523-614044

www.dierenartspraktijkvandedem.nl

 

Vriendelijke groet, Gerda Veenink